Glenn Liverpool UnibetDet finns väl ingen i vårt avlånga land som inte känner till att Glenn Hysén har en bakgrund som fotbollsproffs med en särskilt lyckosam period i Liverpool, och du som spelar på odds på nätet, har inte kunnat undgå att märka att Glenn är en av Unibets profiler. Nu har Unibet sparkat igång en tävling genom vilken du kan vinna en resa till avslutningen i Premier League när Liverpool möter Newcastle på Anfield.

Liverpool ligger uppe i toppen av tabellen när det återstår 9-10 matcher i serien och fajten mot Newcastle kanske kommer att betyda mer än tre poäng. Om du håller på Liverpool eller bara vill uppleva fotboll på en av världens mest kända arenor, Anfield i Liverpool, så ska du göra följande för att ha chansen att vinna en av fem resor till Liverpool. Glenn följer med som reseledare/rolig gubbe.

Anmäl dig och spela till högst odds

Fram till 23 april kommer fem separata tävlingar att avgöras. Segraren i varje tävling vinner ett resepaket. De spelare som placerar sig 2-5 på topplistan får 500 kr var som ett tröstpris. Första steget är att du ska anmäla dig till tävlingen på kampanjsidan. Sedan gäller det att följa instruktionerna för respektive vecka. Du behöver inte anmäla dig på nytt för varje tävlingsvecka.

I den första tävlingen, som pågår fram till 16 mars, gäller det att knåpa ihop ett så högt odds som möjligt och sedan också vinna spelet. Du måste satsa minst 50 kr och du kan spela både pre-match och via livebetting, både på datorn och på mobilen/surfplattan.

Vad kommande tävlingsveckor kommer att handla om, vet vi inte, men det vore ingen större överraskning om det skulle handla om fler ”högsta oddset”-tävlingar.