mrgreenHos Mr Green har du chans att vinna en safariresa eller dykresa den här veckan, och innan kampanjen är över kommer Mr Green dessutom att dela ut en resa jorden runt eller en resa upp i stratosfären.

Mr Green kör en äventyrlig kampanj som sträcker sig över fyra veckor, och varje vecka finns två olika resor att välja mellan. Den här veckan står valet mellan safari i Sydafrika och dykning vid barriärrevet i Australien. Deltar man i kampanjen har man dessutom chans att vinna det stora slutpriset, som man själv bestämmer om det ska vara en resa jorden runt ( New York, Los Angeles, Sydney och Bangkok) eller en tur med jetplan upp till stratosfären för att se jorden utifrån.

Såhär deltar du

Du deltar genom att gå till Mr Green Casino, gå vidare till den kampanjsida som heter ”Mr Green ger mer” och följa de instruktioner som ges.

Du kommer att bli ombedd att ange vilket pris du önskar tävla om den här veckan (Sydafrika eller Australien) samt vilket pris du skulle välja om du vann det stora slutpriset (jorden runt eller upp i stratosfären).

Du kommer också att behöva ange den e-postadress du har registrerad hos Mr Green, samt göra en insättning på minst 500 kronor till ditt spelkonto hos Mr Green. För varje 500 kronor du sätter in får du en lott.

Varje vecka läggs nya resor ut att välja mellan och du kan delta i tävlingen igen.

Mer information hittar du hos Mr Green.