eifelltornetDet är dags för WPT Grand prix de Paris på Aviation Club och du kan själv vara på plats i september genom att vinna ett paket på PartyPoker.

Prispaketen som står på spel innehåller allt detta:

  • $9 500 buy-in till huvudevenemanget
  • Fem nätter på hotell
  • $1 400 i fickpengar

Det totala värdet är $13 000 och i huvudtävlingen ligger över en miljon dollar i prispotten. Som vanligt när det gäller WPT (World Poker Tour) erbjuder PartyPoker ett omfattande kval.

Kvalstrukturen

Det finns många vägar till WPT Grand prix de Paris – kvalstrukturen består av fyra nivåer. Du kan börja på nivå ett där freerolls startar dagligen på PartyPoker med 25 platser till nästa nivå.

På andra nivån finns satelliter med buy-ins från $3-$8 där en viss andel av spelarna vinner en plats till WPT Grand Prix de Paris Satellite Qualifier.

WPT Grand Prix de Paris Satellite Qualifier med buy-in $77 startar två gånger varje dag och en av tio spelare vinner en plats i nästa WPT Grand Prix de Paris. I satelliten WPT Grand Prix de Paris vinner 1 av 20 spelare prispaket till WPT Paris värda $13 000. Satelliten spelas varje söndag 19:20 svensk tid. Buy-in är $700.