PokerStars Woman Live logoPokerStars Women Live är en serie internationella turneringar som hålls varje år exklusivt för kvinnliga spelare. Idag är det kvinnodagen och vi uppmärksammar detta genom att tipsa om chansen att vinna ett paket till EPT Grand Final som spelas 29 april-2 maj.

Turneringen är en del av EPT Grand Final som arrangeras i samarbete med PokerStars och Monte-Carlo Casino. Det prispaket du kan vinna har ett värde av €2 500 och inkluderar inköp till Main Event, tre nätter på lyxhotell samt €500 för omkostnader. Utöver detta ingår inbjudan till EPT-festen och ett presentkit.

Prispaket kan vinnas genom satelliter i vilka du kan spela dig till inträden till veckofinalerna där prispaket står på spel. Du hittar dessa satelliter som spelas flera gånger varje dag i PokerStars lobby via ”Event” – ”EPT”. Det går så klart att även köpa in sig direkt till veckofinalerna, EPT-Grand Final Sat: €530 Qualifier där minst 3 prispaket garanteras i varje turnering.

I PokerStars Team finns profiler som Vanessa Rousso, Liv Boeree och Victoria Coren som du kan råka stöta på vid pokerborden online.