UnibetNu har du chansen att få uppleva fotboll i världsklass på riktigt nära håll när Unibet drar igång sin senaste kampanj med mängder av fotbollsbiljetter i potten. Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att spela på valfria fotbollsmatcher för att sedan tjäna poäng för varje vunnet spel. Förstapriset ger dig hela fyra stycken resor runt om i Europa där du kommer att få uppleva fotboll på bästa möjliga vis. Gå in på Unibet nu och påbörja din resa mot de största fotbollsmatcherna denna säsong!

Se fyra valfria matcher på plats

Premier League sparkades igång i helgen och nästa helg har vi både Serie A och Primera Division att se fram emot. Äntligen är fotbollssäsongen igång och vi kan åter igen få gotta ner oss i otaliga matcher, den ena mer spännande än den andra.

Lagom till uppstarten av alla ligor så drar Unibet igång en tävling där du kan vinna hela fyra stycken fotbollsresor runtom i Europa. Anmäl dig till kampanjen och börja spela på valfria matcher, alla dina vinnande spel omvandlas sedan till poäng som sammanställs i en tabell. Den 4:e september avslutas tävlingen och vinsterna innefattar allt ifrån kontantvinster till oförglömliga fotbollsupplevelser.

Poängen beräknas genom att multiplicera satsat belopp med antal event på kupongen samt det totala oddset. Som om det inte räckte med grymma priser så kommer du varje vecka vara med i utlottningen av ett kostnadsfritt spel värt hela 500 kronor. Missa inte denna chans, kika in på Unibet idag och anmäl dig till säsongens i särklass bästa tävling!