Caliber Bingo BonusDet är ”mobilvecka” hos Caliber Bingo och det finns en mobil alternativt en surfplatta att vinna varje dag fram till och med lördag den 28 februari. Det är ganska dyra prylar som Caliber Bingo har lagt i potten så det finns ett stort värde i den här kampanjen.

Varje dag lottar Caliber Bingo ut en smartphone eller surfplatta bland dem som har uppfyllt den utmaning som gäller för dagen. Nedan ser du vad du behöver göra för att kvalificera dig för respektive dags dragning.

Tisdag 24 februari: Spela för 50 kr på automaten Maya Gold för chansen att vinna en Samsung Galaxy Tab 3.

Onsdag 25 februari: Spela på fem olika automater under dagen för chansen att vinna en Samsung Galaxy Tab 4.

Torsdag 26 februari: Gör en insättning på 200 kr eller mer och omsätt summan en gång på minst tio olika spel för att vara med i utlottningen av en Samsung Galaxy S5 Mini.

Fredag 27 februari: Spela dina favoriter som vanligt under dagen. Om du inte vinner någonting kommer du automatiskt med i dragningen av en iPad Mini.

Lördag 28 februari: Omsätt 500 kr på valfritt spel för möjligheten att vinna en Asus Transformer tablet.

10 + 100 kr till nya spelare

Caliber Bingo har stuvat om i sin portfölj av erbjudanden ett antal gånger de senaste månaderna, men numera verkar det som att man har bestämt sig för ett mer eller mindre permanent välkomsterbjudande.

Nya spelare kan nu hämta 10 kr i en gratis välkomstgåva direkt efter registrering. När du har tagit emot din guldtia är du kvalificerad att ta emot 100 kr kontant när du har gjort en insättning på minst 100 kr och omsatt minst 1000 kr på valfria spel.