medelhavskryssningHos Bet365 Bingo pågår en kampanj där du kan vinna en härlig Medelhavskryssning för två personer. Spela i det nya bingorummen Kryssningshytten, samla ihop gratisbrickor och ta dig till den stora finalen Turfärjan.

För att delta i den här kampanjen gäller det att spela bingospelet Boardingkortet hos Bet365 Bingo. För varje gång du vinner med en full bingobricka erhåller du en gratisbricka. Du kan samla gratisbrickor fram till och med den 8 september 2014. Det går inte att samla på sig fler än 36 gratisbrickor per person.

Gratisbrickorna gäller i finalen Turfärjan, som kommer att äga rum i Kryssningshytten den 14 september (starttid klockan 22:00 CET). För att begära sina gratisbrickor till finalomgången av Turfärjan behöver man infinna sig i rummet Kryssningshytten innan spelomgången startar. Finalen består av 90-bollarsbingo.

Första pris i finalen är en Medelhavskryssning för två personer. Övriga deltagare kommer att få vara med och dela på en jackpott innehållandes 10 000 kronor i bonuspengar. Hur stor del av jackpotten du får beror på antalet aktiva brickor i spelet. Bonuspengarna kan bara användas för att göra satsningar, de kan inte tas ut.

Boardingkortet

Du kan spela bingospelet Boardingkortet varje dag hos Bet365 Bingo. Här är schemat:

StarttidSpelnamnVarje bingobricka kostar Vinstpott
Klockan 12.00 CETBoardingkortet1 kr styck60 kr
Klockan 13.00 CETBoardingkortet1 kr styck60 kr
Klockan 16.00 CETBoardingkortet1 kr styck60 kr
Klockan 17.00 CETBoardingkortet1 kr styck60 kr
Klockan 21.00 CETBoardingkortet1 kr styck120 kr
Klockan 22.00 CETBoardingkortet1 kr styck120 kr

Medelhavskryssning

Medelhavskryssningen kommer att äga rum i oktober månad 2014. Resepaketet gäller för två personer, så om du vinner kan du bjuda med dig en vän som resesällskap. Kryssningen sträcker sig över sju nätter, och ni kan njuta av helpension ombord.

Resepaketet inkluderar inte bara själva kryssningen utan även tur-och-returflyg till Barcelona, Spanien. Transfer mellan flygplats och fartyg ingår också, plus en reseförsäkring.