Paf Bingo AhoyNya Paf Bingo har nu funnits i ett par månader och alla barnsjukdomar är borta. Det ska givetvis firas och därför har Paf dragit igång en bingokampanj av det större slaget. I potten i kampanjen som pågår ända fram till den 24:e februari 2015 ligger bland annat en mängd kryssningar på Medelhavets vatten på världens största kryssningsfartyg samt bingobrickor till bingorummet Bingo with Friends.

Anmäl dig och spela Bingo with Friends

Kampanjerna på Paf Bingo är sällan komplicerade och i den här kampanjen, som går under namnet Bingo Ahoy, behöver du inte göra annat än att spela för valfri summa på Bingo with Friends för att ha chansen att vinna en kryssning i Medelhavet.

Varje tisdag lottar Paf ut ett resepaket bland de spelare som har varit aktiva i Bingo with Friends föregående vecka. I resepaketet, som gäller för två personer, får du ta en tur på världens största kryssningsfartyg Allure of the Seas. Du bjuds på en rundtripp på Medelhavet i sju dagar (18-24 maj 2015) och allt är betalt. Förutom att du får uppleva en kryssning utöver det vanliga får du även gå i land i Barcelona, Rom och Neapel och uppleva vad dessa städer har att erbjuda när det gäller shopping, sevärdheter och nöjen. Det är dock inte nog med det. Ombord kryssningsfartyget får du även spela bingo om en pott på 25 000 euro.

Bingo with Friends

Bingo with Friends är Pafs flaggskepp inom bingospel. Spelet fungerar på samma sätt som Pafs livebingo på kryssningsfartygen över Östersjön, inte minst vad gäller de regelbundna utlottningarna av varupriser. Bingo with Friends spelas som 75-bollars bingo med tre separata brickor à 5×5 rutor inklusive frirutor.

Om du skulle få bingo på fem rader inom 53 utrop vinner du spelets progressiva jackpott som startar på 500 euro och sedan växer med någon procent av priset för varje bingobricka.