Just nu har du som inte ordnat biljetter till VM i Ryssland guldläge att vinna ett grymt VM-paket hos Coolbet. Är du inte redan medlem hos Coolbet är det hög tid att regga dig på sajten, för imorgon lördag har du chans att vinna biljetter till VM i Ryssland genom att lägga ett bet på Sverige – Chile värt minst 100 kronor.

coolbet bonus banner

Chile har kommit på besök till vårt vackra land för att spela träningslandskamp imorgon kväll. Sydamerikanerna har inget att spela för eftersom de överraskande missade VM, men läget för Sverige är annorlunda. Förberedelserna inför VM i Ryssland är i full gång för Janne Andersson och hans ledarstab och under detta landslagsläger är det två matcher som ska klaras av mot både Chile och Rumänien.

Skador stör Sveriges förberedelser

Till skillnad från Chile så kan faktiskt du få åka till VM i Ryssland i sommar. Coolbet har varit oerhört generösa och valt att lotta ut ett maxat VM-paket till en ensam vinnare. Det enda du behöver göra är att använda våra exklusiva länkar till Coolbets hemsida, registrera dig på sajten och lägga ett bet värt minst 100 kronor på matchen Sverige – Chile imorgon, så är du med i utlottningen. Notera att detta erbjudande endast gäller imorgon 24:e mars.

Vägen till Ryssland har varit lång och tuff för vårt svenska landslag. Janne Andersson har gjort ett fruktansvärt bra jobb så här långt och han har verkligen fått vårt landslag att prestera som ett lag igen. Efter att ha lyckats komma tvåa bakom Frankrike i gruppspelet stod det klart att det skulle krävas två playoff-matcher för att hämta ut VM-biljetten. Det stod mellan Schweiz, Danmark, Kroatien och Italien, där man absolut inte ville ställas mot Italien. Men såklart blev det Sverige som lottades att möta 2006 års VM-mästare i ett playoff-möte och än en gång såg det ut som om vi skulle missa VM.

Två playoff-möten senare var det istället Italien som fick respass efter att Sverige svarat för två bragdartade insatser och nere på italiensk mark var det de gulklädda som kunde fira vilt när domaren blåste av det andra mötet. Jakob Johansson skrev in sig i historieböckerna efter hans 1-0 mål hemma på Friends Arena i det första mötet och det blev alltså den något anonyma mittfältaren som blev stor nationalhjälte med det enda målet över två möten. Dessvärre för hans del ser det inte speciellt ljust ut för hans deltagande på planen i VM med tanke på den korsbandsskada han ådrog sig i returmötet nere i Italien.

Han är tyvärr inte den enda som drabbats av skada. Janne Andersson ber att Robin Olsen kommer att bli spelklar innan VM efter den axelskada han drabbades av tidigare i år. Även Ludwig Augustinsson och Emil Krafth dras med skavanker då de lämnat truppen efter att ha skadat sig tidigare i veckan. Augustinsson har problem med en baksida och Krafth har problem med sin rygg, vilket gör att två nya ytterbackar kallas in. Johan Larsson och Niklas Hult är det som får chansen att visa upp sig för Janne Andersson. Några som också får chansen att visa framfötterna är målvakterna Kristoffer Nordfeldt, Karl-Johan Johnsson och Jacob Rinne, som alla slåss om att få ha förstaspaden i Olsens frånvaro. Sedan tidigare har Janne Andersson varit tydlig med att alla spelare i truppen kommer att få speltid, så det är upp till spelarna att visa att de vill ha en plats i VM.

Använd denna länk för att ha chans att vinna Coolbets VM-paket

Blir du medlem hos Coolbet imorgon lördag och lägger ett bet värt minst 100 kronor på Sverige – Chile så har du alltså chansen att vinna Coolbets maxade VM-paket. Detta paket innehåller:

  • Direktflyg t/r Arlanda – Nizjnij Novgorod för två personer
  • Två matchbiljetter till Sveriges öppningsmatch mot Sydkorea
  • Två hotellnätter på trestjärnigt hotell