Bertil kampanjBertil Bingo tycker att du är värd att bli lite extra vacker i vår. Man har nämligen dragit igång en utlottning där det ligger 200 presentkort på skönhetsbehandlingar i potten.

Sätt in och spela för att delta

För att komma med i utlottningen är din enda uppgift att sätta in minst 150 kr och sedan också spela för minst 150 kr på bingo eller casinospel under kampanjperioden som avslutas den 25 maj. Just den här gången kan du inte samla på dig fler lotter genom att göra fler insättningar. Det är ditt användarnamn du så att säga tävlar med.

Om du blir en av de lyckliga vinnarna av ett presentkort på en behandling kommer du att få din vinst hemskickad de sista dagarna i maj alternativt i början av juni.

Utlottningen sker i samarbete med konceptet Måbra, som erbjuder presentkort på massage, behandlingar, make-up-rådgivning och liknande upplevelser. Presentkort på Måbra-behandlingar kan lösas in på alla salonger och kliniker som är anslutna till konceptet, vilket är en hel del. Vissa salonger erbjuder flera alternativ när du vill lösa in presentkortet medan du på andra bara kan välja till exempel massage.