Cricket StarHur låter en lyxtripp till Australien med tur och retur-biljetter, exklusivt boende och VIP-biljetter till finalen i Cricket-VM? Det är precis vad du kan vinna om du spelar på nya automaten Cricket Star på Cherry Casino och har lite flax i den utlottning som anordnas.

Varje 240 kr (25 euro) du satsar på Cricket Star ger dig en lott till den stora dragningen. Precis som i likhet med andra likartade kampanjer kan du samla på dig precis så många lotter du vill. Notera bara att kampanjperioden avslutas den 2 mars. Viktigt att notera är också att dragningen sker redan den 3 mars. Om du lyckas vinna resepaketet ska du omgående bekräfta din medverkan, så du kan med fördel vara lite extra uppmärksam på telefonsamtal och e-post dagarna efter dragningen för att inte missa chansen att resa iväg på ett äventyr utan motstycke.

Resepaketet är komplett med flyg, hotell och frukost. Totalt får du spendera 10 nätter på ett exklusivt B&B i Melbourne och har därmed alla chanser att upptäcka allt staden har att bjuda på. När det sedan vankas final i Cricket-VM är de bästa platserna på arenan bokade för dig och en vän.

Cricket Star slot

Cricket Star är en videoslot med ett för oss svenskar mycket specialiserat tema. Cricket är ju en minst sagt marginaliserad idrott i vårt avlånga land. I stora delar av den engelskspråkiga världen är cricket emellertid en gigantisk sport och ur det perspektivet är kanske valet av tema inte så överraskande ändå.

Cricket Star har många likheter med Football Star, som Microgaming lanserade inför fotbolls-VM 2014. Den grafiska stilen känns igen och Microgaming har också återanvänt ett par av specialfunktionerna. Bland funktionerna i Cricket Star kan nämnas staplade wilds, insatsfunktionen 243 vinstvägar, free spins samt rolling reels. Cricket Star bjuder på en hel del action och du behöver inte vara ett fan av sporten för att kunna njuta av denna automat.