tornWPT Grand Prix de Paris spelas 25-30 oktober i Paris och du kan vinna en plats i turneringen via satelliter hos PartyPoker.

Kvalet startade den 12 augusti och kommer pågå t.o.m. den 13 oktober. Det du kan vinna är en plats i ett WPT-event till värdet av $9750 och dessutom ingår $3250 till omkostnader som resa och boende.

WPT (World Poker Tour) är ett av världens mest prestigefyllda pokerturneringar och få turneringar i Europa erbjuder lika stora prispengar. PartyPoker anordnar kval och du kan börja på första kvlanivån helt gratis i de freerolls som spelas dagligen. I dessa går de 25 bäst placerade vidare till nästa omgång. Du hittar samtliga kvalturneringar i PartyPokers lobby och dessa känns igen med att ” WPT Grand Prix de Paris” finns i turneringsnamnet.

Vill du spela om garanterade paket heter turneringen WPT Grand Prix de Paris Satellite och denna spelas varje söndag kl 21:20 på PartyPoker. Inköpet är $650+$50 och minst ett paket är garanterat och sedan adderas ytterligare paket till prispotten för varje 20 spelare som deltar.