Caliber Bingo kryssningCaliber Bingo är en av de bästa bingosidorna att spela på om du då och då vill ha chansen att vinna lyxiga resepaket till främmande destinationer. Caliber Bingo arrangerar nämligen ett antal pristävlingar med resepaket i potten varje år. Nu i mars arrangerar man sin första resetävling för året och i potten ligger en minst sagt lyxig tripp för två till Karibien i potten.

Från Florida till Saint Marten

Kryssningen startar i Florida och går via Puerto Rico och St. Thomas till paradiset Saint Martin och sedan tillbaka till Florida igen. Självklart ingår allt (flyg, transfers, all inclusive på fartyget, med mera) i resepaket. Fartyget befinner sig på öppet hav under sammanlagt tre dygn av resan. Resterande tid ligger fartyget för ankar på destinationerna och då kan du och din vän bland annat passa på att uppleva några av världens vackraste stränder.

Sätt in och omsätt

Resepaketet ska lottas ut och för att du ska komma med i dragningen gäller att du ska anmäla dig, sätta in minst 100 kr och omsätta 100 kr före den 31 mars. Sedan är det bara att hålla tummarna.

Om du inte har något spelkonto på Caliber Bingo får du 10 kr gratis vid sign-up och 100 kr kontant när du har gjort en första insättning och spelat för 1000 kr.