ipad miniBertil Bingo kör nu en sommarbildstävling där du har chans att vinna en iPad Mini, bonuspengar eller free spins.

Du deltar genom att skicka din bästa sommarbild till marknad@bertil.com. (Bertil vill helst inte ha bilder som är större än 1 MB.) Du kan skicka in en ny sommarbild per vecka under hela kampanjen, det vill säga till och med den 4 augusti, men endast en av dina bilder kan bli uttagen till finalen. Glöm inte att skicka med ditt användarnamn och ange om du vill vinna bingobonus eller casinobonus om du skulle vinna bonuspengar.

Varje måndag publiceras fem utvalda sommarbilder i veckans album hos Bertil Bingo på Facebook. En av dess bilder går sedan vidare till finalen, men alla fem belönas med 100 kronor var i bonus.

Den 6 augusti avslöjas vem som vunnit finalen och kommer att belönas med en iPad Mini och 150 free spins på Starburst, Disco Spins och Gonzo’s Quest.

Mer information om sommarbildstävlingen hittar du hos Bertil Bingo. Det är mindre än två veckor kvar tills kampanjen avslutas, så skynda dig över för att ladda upp veckans bild!