kampanjbild15 stycken iPads av den senaste modellen ligger i vinstpotten då iPad Giveaway spelas den 31 maj på Betsafe. Du kan få en egen biljett till turneringen på tre olika sätt.

En ny iPad har släppts med Retinaskärm, 5 megapixel iSight-kamera och blixtsnabbt 4G LTE. Den 31 maj 20:00 CET spelas 15 New iPad Giveaway på Betsafe Poker. Turneringen har inget inköp utan endast spelare med biljetter kommer kunna delta.

Du kan vinna en biljett i Daily iPad Qualifer som spelas fem gånger varje dag under eftermiddag och kväll med inköp för endast $0,05. I vardera turnering kommer det finnas 3 biljetter att vinna till iPad Giveaway.

Du kan också få en biljett genom att delta i Weekly iPad Qualifier som spelas varje tisdag och bli en av de 25 bäst placerade. Inträde till denna turnering får du om du tjänar minst 30 Player Points under föregående sju dagar. Har du inget konto än kan du registrera dig till Betsafe här och få en biljett till nästa Weekly iPad Qualifier bara genom att spela en enda pokerhand på något av kontantborden.

Ett tredje sätt att få en biljett till iPad Giveaway Final är att tjäna 500 Player Points på Betsafe Poker (för varje $1 rake intjänas 3,6 Player Points) under perioden 22 april till 29 maj.