scooppokerPokerStars Spring Championship of Online Poker startar den 10 maj och kulminerar i tre Main event den 24 maj. Nu kan du vinna ditt inträde i ett av dessa event i en gratis All-in Shootout turnering.

Den 22 maj spelas All-in Shootout Deposit Raffle där det finns biljetter till SCOOP Main Event värda över $400 000 i potten. Du kan vara med och bli en av de över 2000 som vinner en biljett och spela om prispotter på flera miljoner!

För att delta i All-in Shootout Deposit Raffle helt gratis ska du göra en insättning på minst $25 till ditt konto på PokerStars (om du inte har något redan klicka på länken ovan eller under) och ange samtidigt koden SCOOP2015. Detta kan göras t.o.m. den 21 maj. Efter du gjort detta får du en biljett till All-in Shootout Deposit Raffle.

All-in Shootout Deposit Raffle är en specialturnering där alla spelare är all-in hela tiden. Men det bästa är att mer än 2000 belönas med en biljett till SCOOP Main Event på låg eller medium nivå. De som slutar topp 16 får en biljett till SCOOP Main Event (hög) med värde $10 300!

De övriga ca 2000 får antingen en biljett till Main Event medium eller låg vilka är värda $1050 respektive $109.