Svenska Spel Poker arrangerar Superkval till Poker-DM Main Event nu på söndag, och som grädde på moset kommer de att dela ut ICA-presentkort till ett värda av 500 kronor  till 30 turliga spelare som deltar i kvalet eller i någon av de satelliter som hålls inför kvalet nu i helgen. För att ha chans att vinna måste du även skicka in en motivering där du berättar varför poker är roligt.

Spela i Superkval eller Satellit

För att ha chans att vinna något av presentkorten måste du spela i söndagens Superkval till Poker-DM Main Event eller i någon av helgens satelliter till Superkvalet. (Superkvalet startar klockan 20:00 på söndag kväll.)

Nästa steg i tävlingen är att berätta för Svenska Spel varför du tycker att poker är roligt. Din motivering får bestå av maximalt 140 tecken och orden poker och mästare måste ingå. Fyndighet och påhittighet kommer att premieras när vinnarna väljs ut.

Skicka in din motivering via det formulär som finns tillgängligt på Svenska Spel Pokers tävlingssida. Du har fram till klockan 11:00 måndagen den 25 mars på dig.

Anställda på AB Svenska Spel och Casino Cosmopol AB får inte delta i tävlingen.

Klicka dig vidare till Svenska Spel Poker för att ta en titt på helgens satelliter till Superkvalet eller anmäla dig direkt till Superkvalet.