Weber Spririt Original E-320Paf kickar igång grillsäsongen genom att tävla ut en Weber Spirit Original E-320. För att ha chans att vinna denna praktiska grill gäller det att spela Three Card Poker hos Paf.

Såhär deltar du i utlottningen av en Webergrill hos Paf

  1. Gå till Paf och logga in.
  2. Anmäl dig till utlottningen.
  3. Satsa minst €1 på Three Card Poker hos Paf under perioden 24-30 mars 2014. Det är bara spel för riktiga pengar som räknas, inte bonuspengar eller låtsaspengar.

    Three Card Poker är en typ av casinopoker. Du spelar mot dealern, inte mot andra spelare.

När kampanjperioden är över kommer Paf att dra en deltagare som belönas med en Weber Spirit Original E-320. Dessutom kommer fem deltagare att lottas fram som belönas med €20 var i bonuspengar.

Weber Original E-320

Weber Original E-320 är en gasolgrill med tre brännare i rostfritt stål och grillgaller i gjutjärn (Webers Gourment BBQ System). Lock och balja är porslinsemaljerade, och här finns även porslinsemaljerade Flavorizer® Bars. Grillen har elektronisk tändning (Crossover tändsystem). Gasolförbrukningen ligger på 9,36 kW. Det finns också en sidobrännare vas gasförbrukning ligger på 3,52 kW.

Grillen är 132 centimeter bred utvändigt, och att flytta grillen är enkelt eftersom den har fyra hjul. Två av hjulen är låsbara. För att göra matlagningen smidigare har Weber Original E-320 lackade sidobord och sex stycken redskapshållare.

Weber (Weber-Stephen Products) är ett anrikt grillföretag som grundades redan år 1893. Webergrillar är enormt populära både i Nordamerika, Europa, Sydafrika och Indien. Weber var länge inriktade huvudsakligen på kolgrillar, men år 2004 köpte de upp grilltillverkaren Ducane vilket fick Weber att börja inkludera högkvalitativa grillar för propan och naturgas i sitt sortiment.