Freebets ComeonVi blev ganska förvånade när vi fick reda på att ComeOn i dagarna fyller 5 år. Det var i början av mars 2010 som ComeOn slog upp dörrarna, men visst känns väl detta spelbolag fortfarande som en ganska nya spelare? Tiden går verkligen fort!

Hur som helst kommer ComeOn att fira sitt jubileum med pompa och ståt under hela mars månad. Varje dag kommer det att finnas ett nytt erbjudande inom odds samt ett inom casino att ta del av. Med tanke på hur generösa ComeOn är när man väl sparkar igång en lite större kampanj kan du räkna med att det finns en hel del godbitar att hämta hem under månaden.

500 kr i gratisspel varje måndag

ComeOn kickstartar sitt femårsfirande med ett intressant oddserbjudande. Fram till söndag (8 mars) kl. 23:59 kan du tävla om 21 500 kr i free bets. Om du vinner kommer du att få 500 kr i gratisspel varje måndag resten av året.

För att kämpa om gratisspelen ska du placera minst en kupong före midnatt på söndag. Kupongen måste vara ett kombinationsspel (minst två oddsval) och lägsta möjliga insats är 100 kr. Om du sätter din kupong och det visar sig att du hade det högsta oddset kammar du hem toppvinsten.