Fotbollsresa Man City RomaDödens grupp har den kallats, Grupp E i gruppspelet i Champions League. Det är väl inget otippat epitet eftersom gruppen består stora och framgångsrika klubbar som Bayern München, CSKA Moskva, Manchester City och Roma. Just de två sistnämnda möts i den andra omgången i gruppen den 30:e september och Betsafe har vaskat fram två VIP-paket till matchen som man nu lottar ut till en lycklig spelare.

Två steg till drömresan

Du behöver bara följa två steg för att få chansen att se Manchester City – Roma live på Etihad Stadium i Manchester. Först och främst ska du anmäla dig till kampanjen. Det gör du på den speciella kampanjsidan. Sedan är uppgiften att placera ett spel på vilket lag som kommer att ta hem Champions League-bucklan för säsongen 2014/15. Minsta insats är 100 kr. Går du för ett mer ”säkert” drag som Real Madrid, Bayern München eller Barcelona eller tror du på en skräll? Just Manchester City betalar i skrivande stund i snitt 15 gånger pengarna hos spelbolagen medan Roma kan ge över 100 gånger insatsen.

När din kupong är placerad är du automatiskt med i utlottningen av ett resepaket för två personer som inkluderar:

  • Flyg, transfer och logi (helpension)
  • Biljetter till VIP-hyllan Platinum Stadium Box på Etihad
  • Exklusiv middag

Kampanjen pågår fram till 15 september och utlottningen sker dagen efter. Om du vinner kommer du att bli kontaktad den 18 september. Lycka till!