24hbet
Ny vecka, ny omgång i Europas största fotbollsligor när säsongen sakta men säkert börjar närma sig sitt avgörande, det tätnar kring toppen och kampen mellan lagen runt nedflyttningsstrecket blir allt intensivare. Med full omgång i både Italien, Spanien och England så bjuds det på högklassig fotboll hela veckan så för alla oss som inte kan få nog av sport är det bara att tack och ta emot!

Heta möten i England!

Blickarna riktas under onsdagen mot de brittiska öarna och England för några riktigt heta bataljer i Premier League. Först ut är det kokande London-derbyt mellan West Ham och Tottenham, två lag som denna säsong på allvar tillhör toppskiktet av tabellen. West Ham har överraskat många under nya tränaren Slaven Bilic då man visat prov på styrka och spelat en underhållande fotboll vilket för närvarande resulterat i en 6:e plats, frågan är nu om man lyckas hålla formen uppe och knipa en av Europaplatserna? Tottenham har denna säsong gått från att vara ett stabilt lag till ett av ligans allra mest lovande. Med spelare som Harry Kane, Christian Erikssen och supertalangen Delle Ali så har man endast tappat poäng i två av de 10 senaste matcherna!

På annat håll möts de två giganterna Liverpool och Manchester City där de förstnämnda har revansch att utkräva efter den svidande strafförlusten på Wembley förra helgen. Ska Liverpool klara av att täta luckan till Champions League platsen eller ska City än en gång visa sig vara en för tuff motståndare?

Vinn en resa för två till London och se fotboll i världsklass med 24hBet!

Med så mycket heta matcher framför oss får du absolut inte missa 24hBetsenaste erbjudande där du har chansen att vinna en drömresa till London för två personer, ingår gör 2 nätter på hotell, flyg samt biljetter till Arsenal – Aston Villa den 15e maj. Det enda du behöver göra är att sätta in minst €20 mellan 3 mars – 17 april för att få ett €5 Free Bet, du kan få ett nytt Free Bet efter att ha förbrukat det första. Spelaren med högst vinst på sitt Free Bet blir sedan den lyckliga vinnaren!