Comeon fotbollsresa LiverpoolNy månad – ny chans att vinna en fotbollsresa till en av världsfotbollens mest traditionstyngda och kända arenor. Den här gången har ComeOn dessutom inte bara ett matchpaket för två personer att lotta ut, utan två stycken.

Med lite tur vinner du en tripp till Liverpool och Anfield för att ta del av ett riktigt klassikermöte när hemmalaget möter ärkerivalerna Arsenal. ComeOn må ha ett sponsoravtal med Liverpool FC, och Månadens match-kampanjerna riktar sig väl främst till fans av Liverpool, men vi gissar att en hel del Arsenal-fans också kan tänka sig att delta i kampanjen.

Så här deltar du i kampanjen

Att delta i kampanjen är enkelt. Det är självklart lite svårare att vinna! Du har två uppgifter att utföra, nämligen:
1. Anmäl dig med din registrerade e-postadress på kampanjsidan (se länk på förstasidan).
2. Spela för minst 500 kr på odds från Premier League under november.

Det är din sammanlagda omsättning på Premier League-odds som räknas, så du behöver absolut inte satsa 500 kr på en enskild kupong. I övrigt finns inga andra villkor att hålla reda på. Se bara till att du klarar av omsättningskravet före midnatt den 30:e november.

Dragningen sker någon dag efter att kampanjperioden har avslutats och om du blir en av de två vinnarna kommer du att kontaktas via e-post och telefon.

Det här ingår i fotbollsresan

ComeOn snålar inte på någon detalj. Allt utom mat och dryck är inkluderat. Dessutom ordnar ComeOn med bokning av flyg och hotell så att allt du behöver göra är att infinna dig på Arlanda i god tid före avgång. På plats i Liverpool får du träffa ComeOns ambassadör i Liverpool, Mari Lunde, som inte bara delar ut matchbiljetterna utan också hjälper till med allt möjligt på plats.