PafHockeyälskare eller bara intresserad av att åka på en oförglömlig resa till sköna Florida? Nu ger Paf dig chansen att följa med på en resa till östkusten av USA för att kolla in några utav världens skickligaste hockeyspelare. En NHL-resa till Florida är det som ligger i potten i den senaste oddstävlingen ifrån Paf. Bli medlem nu för att inte missa denna fantastiska möjlighet till att komma iväg på en resa du aldrig kommer att glömma.

NHL-hockey i soliga Florida

Nu kan du ta ditt oddsspelande till nästa nivå och vinna exklusiva priser. Senast i raden av alla tävlingar signerade Paf är en utlottning av 15 otroliga NHL-resor till soliga Florida. Det enda du behöver göra för att delta är att lägga ett livespel för minst €3.50 på det pågående världsmästerskapet i hockey. Lägg spelet någon gång fram till den 22:e maj för att vara med i utlottningen. Utlottningen sker under varje nästkommande arbetsdag så om du väljer att lägga ditt spel under lördag eller söndag är du med i måndagens utlottning.
Välj och vraka bland en mängd olika spel på Hockey-VM 2016 i Ryssland. Spela på allt ifrån vem som skall vinna hela turneringen till hur många mål du tror görs i en match. Ska hemmanationen Ryssland klara av att leva upp till de skyhöga förväntningarna man har på sig eller ska Kanada, USA eller Finland kunna störa det ryska stjärnlaget. Missa inte en sekund utav mästerskapet, var med på Paf hela vägen till finalen för att ta del av de bästa spelen!