eurovision 2014 kopenhamnBetsson har en tävling där 5 personer kommer att vinna ett resepaket till Köpenhamn för att se finalen i Eurovision Eurovision Song Contest 2014 på plats. Vinner man får man ta med en vän som resesällskap, så totalt är det 10 personer som kommer att skickas till Köpenhamn på Betssons bekostnad.

Dessutom har Betsson pengar att lotta ut varje tisdag medan kampanjen pågår – högsta veckovinst är 2 500 kronor.

Såhär deltar du i kampanjen

För att delta i kampanjen gäller det att spela på slots som ingår i serien Betssons Klassiker. Detta är slots som tagits fram särskilt för Betsson och bara går att spela hos Betsson. De finns tillgängliga för spel både i datorn och i mobilen.

De slots som ingår i kampanjen är dessa:

  • Jazz or New Orleans
  • Cowboy Treasures
  • Mr. Toad
  • Ring the Bells
  • Gem Drop

Alla ovan nämna slots matar tre gemensamma växande jackpottar: Mersmak, Vardagslyx och Drömchansen. Om du vinner någon av jackpottarna under kampanjperioden hamnar du på topplistan för kampanjen. Ju större jackpott, desto bättre placering på topplistan.

Det är din största enskilda jackpottvinst på de utvalda spelen under kampanjperioden som avgör din placering på topplistan. Man kan alltså inte lägga ihop flera mindre jackpottvinster.

De 5 spelare som ligger överst i topplistan när kampanjen avslutas den 20 april 2014 kommer att belönas med en resa till Eurovision Song Contest 2014 i Köpenhamn. Vinner man får man ta med sig en vän som resesällskap. Du kan läsa mer om vad resepaketet innehåller längre ned på denna sida.

Bettsson har möjlighet att lägga till fler spel i kampanjen om de så önskar, så det är alltid bäst att besöka kampanjsidan hos Betsson för att få aktuell information.

Dragning varje tisdag

Varje tisdag under kampanjperioden har Betsson en dragning. (Sista dragningen äger rum tisdagen den 15 april.)

Spela för riktiga pengar på en eller flera av slotmaskinerna i serien Betssons Klassiker under perioden tisdag – måndag innan dragningen, så deltar du automatiskt i utlottningen.

Om du t ex vill delta i utlottningen som äger rum tisdagen den 1 april behöver du spela Betssons Klassiker-spel någon gång under perioden tisdag 25 mars – måndag 31 mars.

Vinnarna av tisdagens dragning presenteras hos Betsson varje tisdag klockan 18:00 svensk tid.

Här är de spelare som vann den senaste tisdagsdragningen hos Betsson

Placering

Spelare

Pris

Land

1

Sauli V2 500 krFinland
2Pawel Z1 000 krPolen
3Johan E500 krSverige
4Fabian E250 krNorge
5Magnus A100 krSverige

Detta ligger i resepaketet

Resepaketet gäller för två personer, så du kan bjuda med en vän som resesällskap. Upplev ett av Europas största musikevenemang på nära håll och njut av middag och drinkar i Nyhavn i Köpenhamn.

I resepaketet ligger följande:

  • Biljetter till Eurovision
  • Köpenhamnsresa
  • Hotell (två nätter)
  • Middag

Personen du bjuder med måste ha fyllt 18 år.