20-årsjubileum för Unibet ger dig mer än en anledning att fira. Spelbolaget har gjort en otrolig resa och blivit Sveriges kanske mest älskade bettingsida. Med profiler som Glenn Hysén har Unibet en skön vibe runt sig. Nu vill Unibet tacka sina trogna medlemmar för 20 års kärlek. Därför lottas det ut tre sportresor värda 20,000 kronor styck. Dina tre alternativ är fotbollsresa, hockeyresa eller en tennisresa. Vilken kampanj du vill delta i är helt upp till dig.

Fotbollsresa

För dig som bara inte kan få nog av engelsk fotboll är detta alternativet för dig. Om du vinner fotbollsresan får du åka till valfri Premier League-match tillsammans med en vän över 18 år. I resan ingår flyg tur och retur från Stockholm. Matchbiljetter och boende på 3-stjärnigt hotell. Åk till Old Trafford och kolla Zlatan och Vigge eller varför inte till London där du kan se Chelsea, Arsenal, Tottenhamn och ett flertal andra klubbar.

Hämta Bonus

Hockeyresa

I hockeyresan tar du flyget från Stockholm över atlanten. Där väntar en match i världens bästa hockeyliga. Vilken match och stad är helt upp till dig. Upplev stämningen som bara en NHL-match kan ge dig. Åk till Vegas, New York, Los Angeles, San Fransisco eller varför inte Kanada med lag som Toronto. Du kan till och med åka till huvudstaden Washington och kolla på Bäckströms Capitals. I resan ingår flygbiljetter tur och retur från Stockholm, boende på 3-stjärnigt hotell och matchbiljetter.

Tennisresa

ATP-finalen i London är en av de fetaste tennismatcherna under hela året. Du som älskar Tennis bör satsa på denna kampanjen. Du får flygbiljetter tur och retur från Stockholm, boende på 3-stjärnigt hotell samt sköna platser med bra utkik över planen. Time for some Tennis!

Så här gör du för att delta i kampanjen

  • Anmäl dig till kampanjen
  • Lägg minst 20 sportspel på din favoritsport med minsta insats på 50 kronor mellan 9/10 – 29/10
  • Alla resor gäller för dig och en valfri vän över 18 år

Lycka till

Unibet