Bertil resa MaltaDet är nu femte året i rad som Bertil bjuder med en spelare plus en vän på en härlig semesterresa till Malta. Resan går av stapeln i oktober, när solen fortfarande värmer skönt nere på Medelhavsön. Det vore väl ganska skönt att slippa höstens regnrusk här i Sverige i några dagar?

Så här deltar du i tävlingen

Tävlingen avgörs i två steg. Först anordnas en kvaltävling fram till den 24:e augusti och sedan är det dags för final 25-31 augusti.

Det första steget är att svara rätt på en fråga i chatten i bingorummet Kalasbingo. Det är en ny fråga varje dag och frågan ställs vid ett slumpmässigt klockslag mellan kl. 18-22. Notera att du inte ska skriva in svaret i chatten utan i stället skicka in svaret tillsammans med ditt användarnamn via e-post. Att komma ihåg är också att du måste spendera minst 40 kr på bingobrickor för att ditt svar på dagens fråga ska räknas. Av de spelare som har svarat rätt drar Bertil en finalist.

Det andra steget gäller bara de lyckliga finalisterna. Här är uppgiften att skriva en motivering på maximalt 200 ord. Du ska helt enkelt skriva varför just du ska vinna resan till Malta. Glöm inte att få med de nyckelord som finns utskrivna på kampanjsidan.

Ett späckat vinstpaket

Om du blir den lyckliga vinnaren får du ta med dig en vän på en resa till Malta 1-5 oktober för vilken Bertil betalar både flyg och hotell. Du och din vän bjuds dessutom på all tänkbar service och en hel del aktiviteter. Till exempel får du följa med Bertils gäng på luncher och middagar. Du får också chansen att sitta med en chattvärd under några pass.