Redbet SuperBowlRedbet har en löpande kampanj som går under benämningen Red Minute. Varje vecka väljer Redbets kampanjmakare ut en match för vilken spelarna ska göra en gissning, till exempel vad gäller när det första målet i matchen görs. Den här veckan är sportvärldens fokus på Super Bowl XLIX i Glendale, Arizona, och därför har Redbet valt ut bataljen mellan Seattle Seahawks och New England Patriots som matchen i fokus för kampanjen Red Minute.

Gissa och vinn

Vad du ska gissa är hur många poäng det blir totalt i matchen, inklusive eventuell övertid. Du anger din gissning på den särskilda kampanjsidan som du hittar under fliken ”Erbjudanden”. För att din gissning ska registreras krävs också att du spelar för 10 euro på just Super Bowl. Notera att oddset måste vara på minst 1.50.

Den spelare som prickar rätt med sin gissning vinner 500 euro i bonuspengar och en officiell Super Bowl-hjälm. Om fler än en spelare gissar rätt delas bonuspengarna mellan vinnarna. Hjälmen går då till den spelare som var först med att skicka in sin gissning.