Expekt Nissan bilDet här är förmodligen årets absolut svåraste utmaning, men det ligger en exklusiv sportbil i potten så det kan vara värt ett försök att gå till tops i tävlingen. Dessutom behöver du inte gå tomhänt, även om det skulle visa sig vara för svårt att vinna förstapriset. Här är alla detaljer om tävlingen.

Sätt kedjor av fyrlingar

Tävlingen handlar om att placera fyrlingar på odds och samla på sig så många vinnande spel på rad som möjligt. Om du sätter 20 fyrlingar på rad, vinner du en Nissan GT-R MY 13. Bilen är ett veritabelt monster med en V6:a med Twin Turbo. Givetvis är bilen extrautrustad med allt möjligt lull-lull. Skulle du inte vilja ha bilen kan du i stället ta hem 400 000 kr i kontanter.

Att nå 20 raka vinnande fyrlingar är ju inte särskilt enkelt. Du kan dock bli belönad även för lite kortare kedjor. Om du sätter minst 10 fyrlingar får du 500 kr i bonus. En kedja på mellan 15-18 vinnande spel ger 1000 kr i bonus och en kedja på 19 vinnande spel ger 10 000 kr i bonus.

Det är enbart traditionella fyrlingar som räknas. Det innebär att systemspel och specialspel (Yankees till exempel) inte räknas. I övrigt gäller också att:

  • Varje fyrling måste vara unik
  • Alla odds ska vara 1X2-spel
  • Insatsen per fyrling måste vara 10 kr eller mer
  • Varje enskilt odds måste vara på minst 1.20

De sporter du kan spela på är fotboll, tennis och ishockey. För var och en av sporterna spelar det egentligen ingen roll vilken liga/serie/turnering från vilken du väljer ut dina odds, men det kan vara bra att dubbelkolla på kampanjsidan.