Fotboll Unibet resaDet känns som att Unibet tävlar ut en fotbollsresa minst en gång i månaden nu för tiden. På sistone har ett antal lyckliga medlemmar vunnit biljetter till den sista omgången i Premier League och nu är det åter dags att tävla ut resor. Den här gången ligger en fotbollsresa för två i potten.

Visa din skicklighet och vinn drömresan

Unibet arrangerar sammanlagt sju deltävlingar mellan 28 april – 11 juni. Varje veckovinnare får delta i den stora finalen den 15 juni där det ligger en resa för två till valfri destination och fotbollsmatch i Europa tillsammans med 21 000 kr i kontanter i potten.

Deltävling 1 (28 april – 4 maj) är det odds ”pre-match”, det vill säga odds som placeras före matchstart, som är i fokus. Din uppgift är att sätta ihop vinnande kuponger med höga odds. Om du lyckas sätta det högsta oddset av alla som deltar vinner du deltävlingen och kommer ett steg närmare drömpriset.

Om du vinner livebetting-finalen kan du välja vilken match du vill i England, Spanien, Tyskland, Italien och Frankrike. Skulle du placera dig på plats 2-7 går du dock inte lottlös. Unibet betalar ut följande tröstpriser.
2:a plats: 6000 kr
3:e plats: 5000 kr
4:e plats: 4000 kr
5:e plats: 3000 kr
6:e plats: 2000 kr
7:e plats: 1000 kr

Om odds pre-match inte är din grej kan du hålla utkik efter bättre alternativ under veckorna som kommer. Här listar vi ”temat” för de övriga sex veckorna.

Deltävling 2: Högst liveodds
Deltävling 3: Högst vinst i reda pengar ”pre-match”
Deltävling 4: Högst vinst i reda pengar med livebetting
Deltävling 5: Utlottning
Deltävling 6: Casinotävling
Deltävling 7: Utlottning