travPrix d’Amerique är det största travloppet på tävlingskalendern och brukar även räknas som ett inofficiellt VM i trav. Alla som älskar trav måste bara besöka Vincennes utanför Paris någon gång i livet, och Unibet ger nu alla spelare chansen att vinna en resa för två till nästa upplaga av loppet. Boka upp den 25 januari 2015 och håll tummarna för att du kammar hem resan.

Anmäl dig och spela på trav

För att ha en chans att vinna travresan ska du först och främst anmäla dig till kampanjen. Det gör du enkelt på kampanjsidan genom att helt enkelt klicka på knappen ”Anmäl dig” när du är inloggad. Nästa steg är att spela för minst 50 kr på Unibets utbud av odds för trav. För varje 50 kr du placerar på travodds får du en lott till den stora prisdragningen. Satsar du 100 kr på trav får du alltså två lotter direkt. Någon begränsning för hur många lotter du kan samla på dig finns inte.

De lotter du samlar på dig under en vecka gäller både för utlottningen av resan till Prix d’Amerique och för den veckovisa utlottningen av 5×1000 kr. De veckovisa utlottningarna kommer att ske varje måndag med start den 21 juli fram till den 30 november. Den 1 december sker den stora prisdragningen om resan för två med allt betalt (flyg, boende och biljetter).

Spela på trav på Unibet

Unibet är ett av få svenska spelbolag som erbjuder spel på svenskt trav och internationella storlopp. Unibet har mest fokus på de större loppen, men utbudet av travodds är skapligt nästan året runt. Den stora fördelen med att spela på trav på Unibet är att oddsen är bättre än de du kan få hos monopolet. Den stora nackdelen är att du inte kan spela på de klassiska spelformerna såsom V75 och V86.