Paf CarnivalDet börjar dra ihop sig. Snart är de stora europeiska ligorna slut och strax därefter sparkar fotbolls-VM igång. Paf ger dig nu något att se fram emot i samband med fotbolls-VM. Du kan inte vinna en resa till Rio eller Sao Paolo eller någon annan av spelorterna i Brasilien, men du kan få chansen att ta del av en riktig fotbollsfest på Åland.

Paf Carnival är ett kalas som pågår mellan 4-13 juli. Det är ännu höljt i dunkel exakt hur kalaset kommer att se ut, men klart är att det kommer att gå i sambans och festens tecken. Om du vinner en resa får du ta med dig en vän på färjan till Åland, spendera två nätter på hotell och delta i alla möjliga festligheter. Matcherna följer du på storbilds-skärm.

Snurra på Pafs lyckohjul

För att dela ut resorna till Åland har Paf skapat sitt alldeles egna lyckohjul som du ska snurra på. Lyckohjulet har 32 fack, ett för varje nation i turneringen. Vid fyra av facken finner du texten Carnival. Det är bara att hoppas att pilen stannar på något av de fälten. Om så sker har du chans att vinna en av resorna till Åland.