flygande markerRedBet Poker Olympics startar den 9 augusti med bland annat en maratonturnering uppdelat på fyra speldagar. Förstapriset är en Apple MacBook Air 11″ Core i5 1.6 GHz 64 GB SSD.

För att delta i maratonturneringen ska du ha tjänat ihop 20 VIP-poäng på RedBet Poker 48 timmar innan turneringens start. Förstapriset är en Apple MacBook och kontantpriser utbetalas till de 10 bäst placerade med €50 som minsta vinst.

Detta är bara en av flera friidrotts-kampanjer som äger rum i augusti på RedBet …

En kampanj heter Höjdhopp och det handlar om att sikta högt: skulle du få en hand med Royal Flush vinner du €100. (Gäller i pokervarianten Texas hold’em.)

En annan kampanj är Tresteg och innebär att en spelare som får samma pocketpar tre gånger irad vid ett cash game-bord får €300.

Vidare finns 400 Meter Häck som går ut på att en spelare som vinner 4 Super Turbo Sit & Go-turneringar i rad på samma nivå belönas med en iPad 4G (kontantpris kan också väljas).

För samtliga friidrotts-kampanjer på RedBet måste du vid vinst skicka handhistorik-nummer/turnerings-ID för aktuell hand eller turnering samt ditt nickname, hemadress och telefonnummer (om du vunnit en pryl) till promo@igt.com.