På RealDealPoker pågår just nu en serie turneringar som kan ta dig till en match mot proffsboxaren Evander Holyfield.

Det blir dock inte en boxningsmatch utan pokermatch så du behöver inte vara rädd för att bryta näsbenet. Matchen går av stapeln i London den 2 september i samband med Poker in the Park som är en del av London Poker Festival.

Holyfield har blivit världsmästare flera gånger om i både cruiservikt och tungvikt. Han är den enda boxaren som vunnit världsmästerskapen i tungvikt fyra gånger och han har dessutom krönts till WBF mästare i tungvikt. Hans digra meritlista har gett honom smeknamnet ”The Real Deal” och det är alltså inte någon slump att RealDealPoker.com valt ut just denne boxare till sitt erbjudande.

Kvalificeringsturneringarna hos RealDealPoker börjar med €1,60 (tio personer) och €5,50 (sex personer) lättviktssatelliter. Från dessa kan man gå vidare till mellanvikt: €13 (tio personer) och €23 (sex personer). Tungviktsmatchen har ett inköp på €100 + €9 och kommer att gå av stapeln den 22 augusti. Vinnaren av tungviktsmatchen går vidare för att möta Holyfield heads-up i Real Deal Pokers ”Beat The Champ” på Leicester Square Londons West End.

Tävlingarna är öppna för spelare på alla RealDealPokers marknader och för den som inte råkar bo i London betalar RealDealPoker ut €600 för resa och uppehälle.