Den 14 april arrangeras UFC-galan i Globen och biljetterna har redan sålt slut. Unibet har dock fyra biljetter som de kommer att ge bort till två lyckliga vinnare, plus att de betalar för din resa till Globen.

Mixed martial arts är världens snabbast växande sport och UFC, Ultimate Fighting Championship, kommer lördagen den 14 april till Stockholm och Globen. Hos Unibet har du chansen att vinna biljetter till galan. Tävlingen pågår mellan den 5 och 9 april och du måste anmäla hos Unibet för att kunna delta.

Såhär tävlar du om biljetterna till UFC-galan

Spela på vilken sport du vill i Unibets oddsutbud. Du kan komba fritt mellan sporter, före match och live. För varje vinnande spel du lägger får du poäng på leaderboarden som kommer uppdateras dagligen från fredagen den 6 april i den här artikeln.

Du får poäng enligt följande formula:

(Insats) x (Antal odds på kupongen) x (Totalt odds på kupongen, minst 1.20)

Dessutom dubblar de din poäng för vinnande spel som är lagda i mobilen.

Exempel: Du satsar 100 kr på en trippel med ett odds på 5,00. Ditt resultat blir då 10 x 3 x 5,00 = 150 – det här blir din poäng för det här spelet och är spelet dessutom lagt i mobilen så dubblar vi summan. Resultatet blir då 300. Du kan lägga hur många spel du vill för att klättra på leaderboarden.

Priser:

  • Två biljetter till UFC-galan i Globen den 14 april + 1000 kr till resekostnader.
  • Två biljetter till UFC-galan i Globen den 14 april + 1000 kr till resekostnader.
  • 3-10. Sju nummer av fotbollsmagasinet Offside