OddsAutomatenTa chansen och säkra din plats till sommarens stora folkfest i Frankrike. Fotbolls-EM 2016 står och knackar på dörren och nu ger OddsAutomaten dig en gyllene möjlighet till att uppleva årets största sporthändelse på plats. Välj och vraka bland hundratals spelmarknader på alla de populäraste sporterna, detta tillsammans med marknadens bästa odds gör alla spelare på OddsAutomaten till vinnare. Testa du också!

Se Sveriges EM-premiär på plats

Nu delar OddsAutomaten ut inte mindre än 8 (!) stycken rykande heta paket, innehållandes EM-biljetter till Sveriges premiärmatch mot Irland på Stade de France. Den 13:e juni är det dags för Zlatan Ibrahimovic och killarna att kliva in i sommarens EM och det är en stor publikfest vi har att vänta oss emot Irland, en match med en enorm biljettefterfrågan. Vinnarna i tävlingen kommer utöver matchbiljetter även få bo två nätter på ett 4-stjärnigt hotell i centrala Paris, plus inträde till ett exklusivt event före matchstart, där ni får mingla runt med några utav legendarerna ifrån VM-laget 94, som till exempel Pontus Kåmark och Kenneth Andersson.

Kampanjen är uppdelad i två olika perioder där den första drar igång redan idag den 2:e maj fram till och med den 4:e maj. Gör en insättning under denna period på minst 100 kronor via Trustly för att vara med i den första utav två utlottningar. Skulle du missa att delta i den första dragningen så kommer nästa chans mellan den 5:e och 8:e maj, även här behöver du endast göra en insättning på minst 100 kronor via Trustly för att vara med i tävlingen.

Få speltips direkt i din mobil

Du har väl inte missat den stora nyheten på Spelaspel? Nu kan du få samtliga speltips på alla de hetaste sporthändelserna direkt i din mobil. Klicka dig in på artikeln för att läsa mer om hur du går tillväga för att ta del av detta mycket fördelaktiga erbjudande. Tanka ner WhatsApp i din mobil, skicka texten SPELASPEL till +46730791472 och sedan är det bara att invänta alla högklassiga speltips.