UFC Alex UnibetAlexander ”The Mauler” Gustafsson går från klarhet till klarhet och den 24 januari är det dags för honom att visa musklerna hemma i Stockholm. Tele2 Arena är skådeplatsen för UFC Fight Night och motståndet är en tuff nöt att knäcka. Det är nämligen Anthony ”Rumble” Johnson vår svenske gladiator ska möta i oktagonen.

Om du är ett fan av UFC har du kanske redan ordnat biljetter till galan den 24 januari. Om du inte har gjort det har du en chans att knipa två biljetter via Unibet.

Spela för 300 kr och håll tummarna

Unibet har sammanlagt fem paket à två biljetter att lotta ut och du har två uppgifter att klara av. Först ska du anmäla dig och sedan ska du spela för minst 300 kr på odds. Du kan spela både pre-match och på livebetting. Kampanjperioden avslutas vid midnatt den 18 januari och det gäller att alla dina spel måste vara rättade före den tidpunkten. Om du vinner får du besked på måndag kl. 13:00 (19 januari).

Odds på UFC/MMA hos Unibet

Att det är just Unibet som har tagit fram den här kampanjen är ingen överraskning. Unibet har nämligen sedan länge haft ett stort fokus på UFC och dessutom har man ett samarbete med The Mauler själv. Unibet är förmodligen det spelbolag i Norden som har det största utbudet av odds på UFC och MMA och för varje gala finns ett större utbud av spel.

För kampen mellan Alex och Anthony Johnson har Unibet i skrivande stund 10 kategorier av odds för dig att välja mellan och antalet enskilda odds överstiger 30 stycken. The Mauler att vinna på KO eller TKO? 3.00. Oddset för att The Mauler vinner i första ronden? 4.00.