klubbemblemDen 9:e december är det derby i Manchester på Etihad Stadium. Betsson Poker anordnar en freeroll den 21 november med priser i form av en fotbollsresa där resa och boende inkluderas.

Så sent som igår kunde vi berätta om möjligen att gratis spela om en fotbollsresa till Spanien och idag är det Betsson som står för en intressant kampanj där du mot minimala insatser kan vara med och spela om en fotbollsresa till England och se det prestigefyllda derbyt mellan Manchester-lagen.

För att vara med i freeroll-turneringen på Betsson Poker behöver du endast spela en rejkad hand (en hand där rake dras, vilket sker då du är med efter floppen delats ut) under perioden 12-18 november på Betsson Poker by Microgaming (notera att samma villkor inte gäller på Betsson Poker Ongame). Under samma period kan du också kvalificera dig till turneringen genom att spela på odds i form av ett trippelspel där insatsen måste vara ekat 13,50 kr.

Utfyller du något av kriterierna kommer du automatiskt få en biljett till en freeroll som startar 21:30 den 21 november.