Unibet ChampionsUnibet ser alltid till att vaska fram biljetter till alla stora sporthändelser. Nu har man lagt beslag på två biljetter till Champions League-finalen på San Siro i maj nästa år och de har man tänkt att tävla ut i en ”högsta oddset”-tävling.

Spela för 50 kr på Champions League

Det är en smal sak att delta i den här kampanjen. Din uppgift är egentligen bara att placera minst ett spel på minst en omgång i höstens Champions League. För var och en av de sex gruppspelsomgångarna är det två spelare som kvalificerar sig till final och det är de två spelare som träffar det högsta vinnaroddset som får finalbiljetter.

Finalisterna får efter kampanjperiodens slut delta i en livebetting-turnering där en av de tolv vinner finalpaketet (i tillägg till evig ära och berömmelse!).

Allt ingår i resepaketet

Det är inte bara matchbiljetter till finalen på San Siro som ingår i det resepaket som vinnaren får inkassera. Unibet ordnar också med flyg tur och retur till Milano samt en natt på hotell. Får vi gissa väljer Unibet nog ut ett ganska så lyxigt boende!