Bruce Springsteen och E-Street Band anländer snart till Sverige för att uppträda på Friends Arena och du har chans att vinna 2 stycken biljetter hos Paf Odds.

Såhär gör du för att delta i utlottningen av de åtråvärda biljetterna:

  • Gå till Paf och satsa minst €5 på vilken låt du tror att Bruce Springsteen kommer att öppna konserten med den 3 maj 2013.
  • Det går även att delta i tävlingen genom att spela för minst €5 på slotmaskinen Highway 66 i Paf Casino.

Totalt har Paf 26 biljetter att lotta ut, så 13 namn kommer att dras i den utlottning som genomförs den 24 april.

Om du vinner biljetter kommer du och ditt sällskap även att bjudas på middag på restaurang i Stockholm med resten gänget från Pafsom uppladdning inför konserten.

Kampanjen är endast öppen för svenska spelare.

Delta i kampanjen – stöd föreningen Ung Cancer

För varje vad som sker i samband med den här kampanjen kommer Paf och Ticknet att skänka 50 kronor till föreningen Ung Cancer. Ung Cancer är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation som arbetar för att unga vuxna som drabbas av cancer ska få stöd, hjälp och vård. Målet är att den cancerdrabbade inte bara ska överleva sin sjukdom utan kunna ha en hög livskvalité både under och efter sjukdomstiden. Unga Vuxna jobbar både för unga cancerpatienter och för deras anhöriga. I arbetet ingår bland annat att skapa mötesplatser, sprida information och vara de ungas röst på både individ- och gruppnivå.