Arsenal Betsafe VIPBetsafe har på sistone arrangerat ett par tävlingar där lyckliga vinnare har kunnat ta del av ett exklusivt matchpaket för en batalj i Premier League. Nu är det dags igen och den här gången är destinationen London och Emirates Stadium.

Matchen ifråga är Arsenal – West Bromwich som spelas den 4 maj på Arsenals hemmaarena Emirates Stadium. Betsafe har två VIP-paket till matchen att tävla ut. I VIP-paketet ingår resekostnader, två nätter på hotell och två VIP-biljetter till matchen som kanske avgör både Arsenals och West Bromwichs öde i tabellen. Betsafe har en egen VIP-box på arenan och här bjuds vinnarna och deras resekamrater på all tänkbar gästfrihet.

För att delta i tävlingen behöver du inte anmäla dig. Så fort du placerar en kvalificerande kupong är du med i leken om VIP-paketen. Din uppgift är att sätta ihop vinstkuponger med så många oddsval som möjligt. Du kan självklart pröva din lycka på ett obegränsat antal kuponger.

Tidigare har vinnarna prickat rätt på mellan 10-12 oddsval, så du måste förmodligen skapa en vinstkupong med ett tvåsiffrigt antal odds för att ha chansen att vinna. Viktigt att komma ihåg är att du inte kan spela systemspel. Det finns dock ingen lägsta gräns för oddsen. Du kan gott och väl sätta alla storfavoriter i helgens ligaomgång på kupongen.

Tävlingen pågår fram till 20 april, vilket gör att du har en hel del matcher att välja mellan när du ska komponera din vinnarkupong.