Titanbet VM-kampanjPlacera minst 10 kr på slutresultatet (1X2) i varje enskild match i gruppspelet i VM för att ta chansen att vinna en del av sammanlagt 150 000 kr i ”free bets”. Så fungerar TitanBets nya VM-kampanj i korthet.

TitanBet är inte det första (och garanterat inte det sista) spelbolaget att lansera en kampanj specifik för VM, men det här kampanjen står ut ganska rejält från mängden. Flera spelbolag erbjuder kampanjer som går ut på att du ska tippa resultatet i gruppspelsmatcherna, men då betalar du en insats för hela kupongen och kan inte ta del av oddsvinster på matcherna. Hos TitanBet kan du ta hem vinster både på de enskilda oddsen och på totalen.

För att kämpa om de totalt 150 000 kr som ligger i potten ska du placera en insats på minst 10 kr på var och en av gruppspelsmatcherna. Total lägsta insats blir alltså 480 kr. Om du tippar smart kan dina ursprungliga 480 kr bli betydligt mer. Dessutom kan du alltså ta hem stora summor i free bets. Den spelare som har flest antal rätt tippade matcher vinner 70 000 kr i free bets. Vinst utgår ända ner till 20:e plats (1000 kr).

Om free bets på TitanBet

Benämningen free bet för tankarna till ett traditionellt riskfritt spel, men TitanBets erbjudande har en lite annorlunda utformning. För det första kan du dela upp ditt free bet på flera spel och även kombinera free bet-summan med riktiga pengar. För det andra kan ditt free bet användas både på enstaka odds, kombinationer samt systemspel. För det tredje finns inga omsättningskrav för vinster vunna med hjälp ett free bet.