Expekt odds WimbledonWimbledon är en turnering som brukar bjuda på en hel del skrällar. Även de bästa spelarna kan få stora skälvan när de kliver ut på någon av de lite större banorna i Wimbledon-komplexet. Det är ytterst sällan någon av jättefavoriterna åker ut tidigt och det är ännu mer sällan som oseedade spelare tar sig långt fram, men varje år sitter en mängd odds på över tio gånger pengarna. Om du är en fena på att hitta höga odds kan Expekts högsta oddset-tävling kanske vara något? 5000 kr i en oddsbonus väntar på den spelare som lyckas sätta det högsta oddset i en kombo.

Först och främst ska du anmäla dig till tävlingen. Om du inte gör det räknas nämligen inte dina spel. Sedan är det bara att börja placera kuponger på matcherna i Wimbledon. Det finns några saker att tänka på när du placerar dina spel. De viktigaste villkoren är som följer:

  • Dina spel får bara innehålla marknader på Wimbledon
  • Du kan spela både pre-match och live
  • Det är enbart kombinationsspel som räknas
  • Minsta insats för en kupong är 10 kr

Om du är den spelare som sätter det högsta oddset på ett kombinationsspel vinner du 5000 kr att använda på odds. Pengarna är i form av bonuspengar som måste omsättas minst sex gånger till odds på minst 2.00.