1 gratis free spins om dagens hos iGameiGame har en mycket intressant julkalender som sträcker sig under hela december månad. Istället för att du ska få massor av olika erbjudanden varje dag kommer du få 1 free spins om dagen.

Det låter kanske inte som mycket men med dagens free spins kan du vinna 400 nya free spins genom att vara den spelare som snurrar hem mest på sitt gratis free spins! 

Vinn 400 free spins hos iGame

iGame spännande kampanj är superenkel att vara med i. Allt du gör att du loggar in på dit iGame kontot varje dag och väljer sedan att trycka på ”Spela mitt free spins”-knapp för att komma till dagens utvalda spelautomat.

Efter du har nyttjat din snurr är det bara att vänta tills dagen tar slut och hålla tummarna på att just ditt snurr var det snurret som inkasserade mest pengar. Den spelare som vinner mest pengar på dagens snurr vinner 400 free spins på den dagens utvalda spelautomat!

Övriga erbjudanden hos iGame

För dig som inte har något kontot hos iGame välkomnas du med 50 free spins utan insättningskrav som du får direkt när du skapat ett kontot. Dessutom kan du hämta ut extra 101 free spins på NetEnt senaste slot Koi Pricness när du gör din första insättning när du använder bonuskoden KOI101. Det fina med iGame är att deras erbjudanden tar inte slut här. Utan du blir även varmt välkomnad med ett insättningspaket som är uppdelat på 4 insättningsbonusar till ett värde av totalt 10 000 kronor samt att du får 150 free spins till på Starburst!