Mr Greens mest välfyllda växande jackpott tillhör just nu slotmaskinen Cleopatra Megajackpots som har över 35 miljoner kronor att dela med sig av. I skrivande stund uppgår den växande jackpotten till 35 057 192 kronor.

För att ha en chans att vinna den växande jackpotten på Cleopatra Megajackpots måste du spela för maxinsats. Om fem stycken Cleopatrasymboler radar upp sig när du har satsat maxbeloppet är jackpotten din och du kan börja titulera dig mångmiljonär.

Cleopatra Megajackpots är ett spel som hämtat inspiration från de gamla egyptierna och här kryllar det av egyptiska symboler, såsom skarabén, horusögat och faraos stav. Sfinxen är en spridningssymbol som kan ge dig gratissnurr med vinstmultiplikator.

Till skillnad från berömda jackpottmaskiner som Mega Fortune och Arabian Nights kommer Cleopatra Megajackpots inte från NetEntertainment utan från WagerWorks ITG Interactive. En av fördelarna med att spela hos Mr Green är att man inte tvingas välja mellan NetEnt och ITG utan kan välja och vraka bland spel från båda två. Som grädde på moset har Mr Green dessutom spel från Microgaming, Betsoft Games och NYX Interactive. Alla spel ligger i samma casino och använder samma plånbok, och alla spel öppnas direkt i webbläsaren så att man kan komma igång att spela direkt.