Unibet hundralappenUnibet har alldeles nyligen dragit igång en nyskapande kampanj som går under namnet Hundralappen. Kampanjen är aktiv nästan varje dag, varje vecka och vi antar att den kommer att vara tillgänglig under hela våren.

För att delta i kampanjen Hundralappen behöver du ha ett konto på Twitter och där följa @unibet_sverige. Om du inte har ett konto på Twitter kan du skapa ett på bara någon minut. Det enda som krävs är att du skriver in några personuppgifter samt anger vilket nickname du vill ha. Twitter är en så kallad mikrobloggtjänst som du kan använda både i datorn och på mobila enheter.

Gissa rätt resultat och vinn 100 kr

Nästan varje dag presenterar Unibet en ny match på sin Twitter samt på hemsidan. Din uppgift är att skriva in vad du tror att slutresultatet kommer att bli i ett svar på din egen Twitter. Glöm inte att ange ”hashtaggen” #hundralappen.

Exempel: @Unibet_Sverige 2-1 #hundralappen

Om du gissar rätt kommer Unibet att sätta in 100 kr på ditt spelkonto som en gratis bonus inom tre dagar. Bonusen har ett omsättningskrav på 2 gånger till odds på 1.40 eller högre.