biobiljetterHos Svenska Spel pågår just nu en tävling som är perfekt för den som vill kunna bjuda med sig hela familjen eller kompisgänget på en härlig bioföreställning med klassiska biosnacks till alla. Första pris är nämligen 10 biobiljetter + popcorn och läsk till varje biljett.

Tävla med ditt julrim

För att delta i tävlingen gäller det att skriva ett julrim på max 140 tecken och skicka in till Svenska Spel via formuläret på tävlingssidan. Du måste inkludera ordet tur i rimmet.

Mer information om vad som gäller hittar på på tävlingssidan hos Svenska Spel. Att delta i tävlingen kostar ingenting, men man måste vara registrerad medlem hos Svenska Spel för att kunna delta. Har du inget konto kan du snabbt och enkelt skaffa ett.

Totalt fem deltagare kommer att belönas med 10 biobiljetter var + biosnacks, och i prispotten ligger även ytterligare 90 biobiljetter. Totalt kommer 20 deltagare att belönas.

Vinster

1:a-5:e pris

10 st biobiljetter, med popcorn och läsk till varje biljett.

(Värde ca 1 200 kr)

6:e-10:e pris

10 st biobiljetter.

(Värde ca 750 kr)

11:e-20:e pris

2 st biobiljetter.

(Värde ca 150 kr)

Tävlingsperioden pågår till och med klockan 23:59 söndagen den 15 december 2013. Du får bara skicka in ett tävlingsbidrag. Senast den 20 december kommer alla vinnare att kontaktas via e-post eller telefon.

För mer information, och för att skicka in ditt julrim, gå vidare till Svenska Spel.