Slotsklubben på bet365 casino fortsätter nu i augusti och det betyder att du har ännu en chans att vinna upp till 10 000 kr bara genom att spela på enarmade banditer.

Slotsklubben ger dig chansen att ta del av flera olika specialerbjudanden och kampanjer som är skräddarsydda för den som gillar slots. Det är gratis att gå med och allt du behöver göra för att bli medlem är att anmäla dig samt spela på någon av de enarmade banditerna hos bet365.

Det du behöver göra är att samla ihop ett visst antal Comp Points under så många dagar som möjligt mellan 1-31 augusti. Du får 3 Points för varje 10 valutaenheter när du spelar på Slots och Progressiva slots. Varje dag kan räknas när du tävlar för ett pris.

Så fungerar slotsklubben:

  1. Spela på dina favoritslots och tjäna Comp Points under tiden.
  2. Sikta in dig på att nå ett av Comp Points-målen i så många dagar som möjligt så kommer du få något ur ett stort utbud av priser.

Du kommer att få det större priset om du kvalificerar dig för fler än ett pris. Om du till exempel tjänar mellan 500 och 1.000 comp points under 10 dagar och du du tjänar mellan 2.500 och 5.000 comp points under 20 dagar kommer du att kvalificera dig för det större priset och erhålla 500 kr.

Kvalificerande dagar behöver inte vara i följd – sikta på ett av målen i så många dagar som möjligt under kampanjperioden för att kunna ta hem ett pris i denna spännande kampanj!