viktor blomDet svänger alltid om Isildur om man tittar på hans vinster och förluster. Detta år var verkligen inte varit något undantag, fast mest har det svängt uppåt och mars ser ut att kunna bli en inkomstrik månad för svensken.

Highstakesdb.com rapporterar att Isildur vann drygt $1,3 för några dagar sedan. Under en spelseesion som varade 10 timmar lyckades Isildur få över markerna till sin stack i spel på bord med 2-7 Tripple Draw, Limit Omaha Hi/Lo samt Pot Limit Omaha.

Denna session bidrar till att Viktor Blom faktiskt är den mest lyckosamma spelare av alla denna månad så här långt. Efter ca 15 000 händer har han vunnit $2,4 miljoner, vilket får anses som en bra månadslön och då återstår ändå halva mars.

En förlust för Viktor Blom och de andra proffsen blev det dock i helgen då tre av Full Tilt Poker-proffsen ställdes mot tre av PokerStars-proffsen. Viktor Blom ställdes mot fransmannen Bertrand ”Elky” Grospellier i sin heads up-duell och förlorade med 0-3 i matcher. Drabbingen skedde då i SNG-formatet som kanske inte passar Isildur fullt så bra som i vanligt cash game som är hans normala disciplin.