På torsdag kväll är det dags för returmötet i Copa Del Rey då Numancia kommer på besök hemma hos Real Madrid. Den tidigare matchen var lite av ett sömnpiller och Real Madrid kunde spela av matchen och vinna den med 3-0 efter två straffmål av Gareth Bale respektive Isco och man kunde sedan stänga matchen i 90e minuten när Borja Majoral satte spiken i kistan.

Det vankas returmöte på Estadio Santiago Bernabeu när Numancia gästar hemmalaget Real Madrid

Med största sannolikhet kan vi nog se ett par Castillaspelare få chansen i denna matchen då Real har nästa match redan söndagen den 13e januari mot Villareal i La Liga.
I ligan har det inte alls gått som tänkt och Real har haft stora svårigheter och ligger just nu på en fjärdeplats, vilket inte alls är bra nog för ett lag som Real Madrid. Förhoppningsvis kan det vända så fort som möjligt och Real fick som sagt öppna upp det nya året med en komfortabel 3-0 vinst så många Real-fans ser detta som en springbräda mot något mycket bättre. Gareth Bale är tillbaka och har nu hoppat in i ett par matcher och det verkar bara vara en tidsfråga innan han är frisk nog att spela 90 minuter. Vankas det ljusare tider för ett pressat Real Madrid?

Hämta bonus

Numancia är ett lag som haft svårigheter och ligger just nu på en fjärdeplats i Segunda División där dem blandat och gett hela säsongen.
Numancia har inte förlorat i Segunda División på fem omgångar och är inne i ett litet stim för tillfället. Numancia har inte riktigt hittat något flyt i anfallsspelet utan där har det varit relativt torrt och laget har därför tvingats förlita sig på Guillermo Fernández och Manu del Moral som gjort vars fem mål i ligan.
Bakåt har det sett desto bättre ut för Numancia och dem har bara släppt in 23 mål på 21 matcher, vilket är helt klart godkänt. Numancia lär komma med ett fullbordat A-lag och hoppas på en skräll mot Real Madrid. Kan Guillermo Fernández och Manu del Moral rädda Numancia igen med ett par kassar?

 Spela på torsdagens match hos Interwetten!

På Interwetten hittar du odds på allt från fotbollsmatcher till schackmatcher. Med en enkel och lättillgänglig hemsida så är möjligheterna stora. Bli medlem idag och du lär inte bli missnöjd!

Interwetten