Söndag och vi bjuds på en riktigt spännande match från Premier League, United tar emot Everton och det ska bli intressant att se vad Everton kan sätta emot efter hårt matchande senaste tiden. Tidigt spelstopp.

  • Match: Manchester United – Everton
  • Liga: Premier League
  • Spelrekommendation: United -1 (pengarna tillbaka vid vinst med ett mål)
  • Spelstopp: 5/10 13:00
  • Sänds på: Viasat Fotboll, Viaplay

United blev verkligen förnedrade när dom föll borta mot Leicester med hela 5-3 för två veckor sedan. United hade en stor press på sig när man skulle spela senaste matchen mot West Ham, United lyckades dock hitta tillbaka och vann matchen med 2-1, ingen övertygande seger dock plus att Rooney blev utvisad och missar denna match. Överlag har dock United haft problem i starten på denna säsong och man har halkat efter lagen i toppen och ligger inför denna match på en 10:e plats på 8 poäng. 2-2-1 på dom fem senaste och hemma hittills har man 2-0-1 med 7/3 i mål. Rooney saknas som sagt då han är avstängd, Herrera saknas på grund av skada, plus är dock att Evans, Jones, Smalling och Carrick kan vara tillbaka. Blackett är också tillbaka från avstängning.

Everton har haft det tufft dom också i starten på säsongen och har haft ett tufft spelschema med spel i Europa och i ligan under samma vecka vilket visat sig i resultatraden. Förlusten hemma mot Crystal Palace var inte väntat men kan ha varit ett resultat efter tuff matchning. 1-1 borta mot Pool i senaste matchen var dock bättre och Everton har en hel del mixade resultat bakom sig, bra insatser blandade med betydligt sämre. Man lär nog skärpa till spelet om man ska komma i närheten av den nivå man höll förra säsongen. 1-2-2 på dom fem senaste och borta har man spelat 1-2-0 med 5/3 i mål. I tabellen ligger man på en 17:e plats på endast 6 poäng. Mirallas och Barkley är borta på grund av skada, Coleman, Distin, Pienaar och McCarthy väntas vara spelklara då dom vilades under torsdagens Europamatch.

United måste börja vinna fler matcher nu om man ska komma ikapp toppen och vara med och slåss om titeln denna säsong. Här får man ett ypperligt tillfälle då ett slitet Everton kommer på besök, ett fungerande Everton är dock aldrig lätta att möta och frågan är just om man är så fungerande just nu, bortamatch i Ryssland i torsdags och en formkurva som pekar nedåt. Ronney saknas i United vilket öppnar upp för andra kan få chansen vilket kan bli intressant, att Herrera saknas är dock inget positivt. Everton vilade ett gäng spelare under veckans Europa League match men frågan är om det räcker här idag. Everton har vunnit dom två senaste mötena och det känns som att trenden vänder idag och United plocka med sig tre viktiga poäng i denna match.

Bet365 erbjuder 2.08 på spelrekommendationen.